Vägbeskrivning

Länk till karta

Länk till Google-karta

Från Stockholm:

Från E4:an, kör av mot Uppsala södra, avfart 186. Ta vänster i rondell och kör in på Kungängsleden, fortsätt ca 4 km. Fortsätt på Vårdsätravägen ca 2,5 km, i rondellen kör rakt fram. Efter ca 500 meter ta av höger mot Uppsala Brukshundklubb.

Med Buss:

Buss 11 (riktning Sunnersta via Vårdsätra) går till UBK. Hållplatsen ligger precis bredvid klubben och heter "Djurgårdsvägen". Det tar ca 15 minuter att åka från centrum.

Vägbeskrivning till ridhuset i Bälinge

Från Uppsala, kör gamla E4:an (RV 600, Gävlevägen) norrut. Vid Svista (strax innan bilhandlaren) tag vänster mot Bälinge (skyltat). Följ vägen ända fram till en rondell, tag höger i rondellen. Följ vägen rakt fram ca 1850m till Rörby. Ridhuset ligger som sista hus på vänstersida (i anslutning till ett vitt hus och några lador) precis innan avtagsvägen till höger mot Bälinge. Om du kommer fram till avtagsvägen mot Bälinge (skyltat) har du kört för långt, vänd då helt om och kör tillbaka ca 200m så ligger ridhuset som första hus på höger sida.

Adressen är Rörby 22, Bälinge. GPS-koordinaterna till dörren på ridhuset är 59.939951, 17.543131
Länk till google maps

Med buss: