Utskott

UTSKOTTET FÖR ORGANISATION

Organisationsutskottet består av klubbstyrelse, revisorer, distriktsombud, valberedning, medlemsregisteransvarig, samt ett antal personer med speciella ansvarsområden som inte direkt faller under någon sektor eller som brutits ur en funktions ansvarsområde.

Utskottets huvudsakliga uppgifter består i att ha det övergripande ansvaret för föreningen. Samordna och stimulera de övriga utskottens arbete, liksom se till att alla medlemmar känner engagemang och inflytande i verksamheten.

UTSKOTT FÖR HUNDÄGARUTBILDNING

Ansvarig: Jonas Åfeldt & Elin Rosén

Utskottet består av en utbildningssekreterare med representant från styrelsen (3-4 pers).

Svarar för alla instruktörsutbildningar och är kontaktorgan för hundägarutbildningar. Utskottet bemyndigas fatta ekonomiska beslut inom tilldelad budget.

UTSKOTT FÖR TÄVLINGSVERKSAMHET

Ansvarig: Li Hedenström

Utskottet svarar för all tävlingsverksamheten och håller ihop all tävlingsplanering och all utbildning av tävlingsfunktionärer inom agility, bruks, ipo, lydnad och rally, samt utbildning av tävlingsekipage och uppmuntrande av med­lemmarnas tävlingsintresse. Utskottet bemyndigas fatta ekonomiska beslut inom tilldelad budget

UTSKOTT FÖR AVEL OCH HÄLSA - vilande

Ansvarig: Elin Nordström

Sektorn består av: Sammankallande och tillika ansvarig för mentalitet samt en ansvarig för exteriör

Sektorns huvudsakliga uppgifter: Utskottet ansvarar för att såväl hundars exteriör (utseende) som mentalitet ges möjlighet att i klubbens regi testas och bedömas. Utskottet bemyndigas fatta ekonomiska beslut inom tilldelad budget.

UTSKOTT FÖR SAMHÄLLSNYTTA

Ansvarig: Katarina Cvek-Hopkins & Monica Hermansson

Sektorn består av: Frivilligansvarig och tillika ansvarig för bevakningstjänst, samt ansvarig för eftersök och räddningstjänst.

Sektorns huvudsakliga uppgifter: Utskottet handhar all utbildning och information rörande tjänstehundar, dvs. bevaknings-, räddnings-, och eftersökshundar. Utskottet bemyndigas fatta ekonomiska beslut inom tilldelad budget.