2018 fyller SBK 100 år och det ska vi fira stort

På den här sidan kommer jubileumsgruppen att lägga ut aktuell information och aktiviteter som kommer att ske under 100 årsjubileumet

sbk100_ar_728x235-width730

13.00 Vårdhunden Livias uppdrag och betydelse Vid stugan/prispallen
13.30-15.00 Rallylydnad uppvisning och prova på Gläntan
14.00 Freestyleuppvisning Övre appellplanen

Under hela dagen pågår barnaktiviteter, aktivitetspromenad och glöm inte att besöka våra utställare! Och blir du hungrig så besök vårt café och grill.

Utställare och försäljare:

Uppsala hundungdom

Universitetsdjursjukhusets blodbank

Patrullhund

Dogacess

Realgymnasiet

Agria

Hundprylar.com

Vilya veterinärklinik

Jubileumsapporter inom Uppsala BK

Uppsala Brukshundsklubb vill tillsammans med Uppsala hundungdom under 2018 fira SBK som fyller 100 år! Till samtliga evenemang som arrangeras för firandet är allmänheten varmt välkomna och får chansen att lära sig mer om vår verksamhet och våra olika hundsporter.

Rallylydnadstävling 7-8 april
Rallylydnad är en hundsport där samarbete, kontakt och glädje står i fokus! En sport där man följer en bana som kräver god allmänlydnad och ett fint samspel mellan hund och förare. Under två dagar har Uppsala brukshundsklubb tävlingar. Kom och titta på duktiga ekipage och kanske prova på denna roliga sport?

Hundens dag 3 juni
Vi öppnar upp vår brukshundsklubb med alla aktiviteter man kan tänka sig. En fullspäckad dag med uppvisningar, föreläsningar, tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Allt med hundtema såklart!

Hundevent på stan 12 augusti
Ni är välkomna att följa med oss på promenad med hundparad genom stan! Paraden avslutas i en parkmiljö där det väntar andra hundliga aktiviteter.

Under hösten arrangeras ännu fler spännande evenemang. Håll utkik på UBKs hemsida och på facebook!