2018 fyller SBK 100 år och det ska vi fira stort

På den här sidan kommer jubileumsgruppen att lägga ut aktuell information och aktiviteter som kommer att ske under 100 årsjubileumet

sbk100_ar_728x235-width730

Jubileumsapporten!

År 2018 fyller SBK 100 år! Det kommer att uppmärksammas och firas på många olika sätt under hela året.
 
 
För att vara delaktig i firandet så ska vi som lokalklubb vara med i Jubileumsapporten! Den går ut på att anordna alltifrån enkla till stora arrangemang som drar till sig stor uppmärksamhet. Det kan alltså gälla en redan planerad tävling, en hundpromenad eller uppvisning på klubben eller på en allmän plats. Arrangemangen ska vara öppna för allmänheten och kräver då ordentlig marknadsföring i tex lokaltidningen och på sociala medier. 
 
Förslag på arrangemang finns på följande länk:
 
Om du känner dig sugen på att arrangera något för jubileumsapporten så kontakta oss i Jubileumsgruppen. Så anmäler vi ditt arrangemang till SBK centralt och därmed får vi en del material som kan delas ut till allmänheten. 
Om något är oklart eller om du vill anmäla ett arrangemang så kontakta Mickan via mail mikaela_eldh@hotmail.com. Vi måste ha din anmälan av arrangemang senast den 25 oktober.
 
Vi kommer även att informera om jubileet på medlemsmötet den 10 oktober.
 
Hälsningar Jubileumsgruppen

Jubileumsapporter inom Uppsala BK

Uppsala Brukshundsklubb vill tillsammans med Uppsala hundungdom under 2018 fira SBK som fyller 100 år! Till samtliga evenemang som arrangeras för firandet är allmänheten varmt välkomna och får chansen att lära sig mer om vår verksamhet och våra olika hundsporter.
 
Rallylydnadstävling 7-8 april
Rallylydnad är en hundsport där samarbete, kontakt och glädje står i fokus! En sport där man följer en bana som kräver god allmänlydnad och ett fint samspel mellan hund och förare. Under två dagar har Uppsala brukshundsklubb tävlingar. Kom och titta på duktiga ekipage och kanske prova på denna roliga sport?
 
Hundens dag 3 juni
Vi öppnar upp vår brukshundsklubb med alla aktiviteter man kan tänka sig. En fullspäckad dag med uppvisningar, föreläsningar, tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Allt med hundtema såklart! 
 
Hundevent på stan 12 augusti
Ni är välkomna att följa med oss på promenad med hundparad genom stan! Paraden avslutas i en parkmiljö där det väntar andra hundliga aktiviteter. 
 
Under hösten arrangeras ännu fler spännande evenemang. Håll utkik på UBKs hemsida och på facebook!