UBK Promenader

UBK hundhajk!

På UBK's Hund-Hajk får du som medlem vara med och spendera en härlig dag i naturen tillsammans med din bästa vän och andra glada medlemmar från klubben. Varje Hund-Hajk kommer gå längs någon av Upplands vandringsleder med varierande längd från gång till gång. Varje deltagare tar med sig egen matsäck, vätska och sina bästa vandringsdojjor sen startar äventyret.

Denna aktivitet är kostnadsfri för alla medlemmar i UBK och UHU. Anmälan görs ändå så vi vet hur många som kommer. Ett krav är att man kan ta sig till startpunkten, samåkning kan eventuellt arrangeras om man inte har egen bil.

Ledare för UBK's Hund-Hajk: Elin Nordström och Elisabeth Kaatari Lindblom

Nästa Hund-Hajk är:
Datum: lördag 28 oktober
Samling: 10:00
Startpunkt: Plantskolan, Norra Lunsen
Destination: Lunsentorpet (5km)
Hajklängd: ca 6 timmar
Kostnad: Gratis!
Anmälan görs till: elin_nord@hotmail.com

Valp och unghundsträff

Har du en valp eller unghund som behöver träna på att vara bland andra hundar? Välkommen på valp och unghundsträff på Uppsala BK. Vi träffas på klubben och går en gemensam kortare promenad upp mot Hågadalen. Aktiviteten kommer vara ca en timme lång. Hundarna ska vara från 12 veckor upp till 1 år gamla för att delta.

Ansvarig på plats: Elin Nordström

Datum och tid:

Fredag 22 september 18:00 Inställd pga skadad instruktör
Tisdag 3 oktober 19:00 Inställd pga skadad instruktör

Fler datum presenteras löpande.

UBK Promenad

Nyhet på klubben!

Gemensam promenad för alla medlemmar. Vi utgår från klubbens parkering och tar en promenad upp mot Hågadalen. Promenaden varar ca en timme.

Ansvarig på plats: Elin Nordström

Datum och tid:

Tisdag 26 september 19:30 Inställd pga skadad instruktör
Torsdag 5 oktober 19:00 Inställd pga skadad instruktör

Fler datum presenteras löpande.

150506 Blaze (4)

För att delta på dessa aktivitet måste du vara medlem i UppsalaBrukshundklubb.

Välkomna!